Onze werkwijze

“Moet ik wel van het gas af?”

“Duurzaam wonen is toch duur?”

“Ik wil wel, maar waar begin ik?”
Ook jij kunt duurzaam en energie zuinig wonen! Plan een afspraak met een van onze specialisten voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Herken je dit soort vragen?

Er is een heleboel onzekerheid en onduidelijkheid. Greenhill Biedt houvast. Wij kijken naar uw situatie en maken vrijblijvend een evaluatie op maat. Wij leggen jou duurzame energie mogelijkheden op basis van jou behoefte en situatie op tafel en begeleiden in het proces. 

Als het gaat om een klein appartement of een grote villa, Greenhill heeft de energie oplossing die bij jou past. Veilig, betrouwbaar en betaalbaar.

Volg de stappen en start vandaag!

1. Oriënterend gesprek

Meld je aan en een specialist van Greenhill neemt vrijblijvend contact met je op wanneer het voor jou uitkomt.

2. Onafhankelijk advies

Een specialist van Greenhill gaat met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen, des gewenst kan dit digital of op locatie. Op basis van deze analyse zullen wij jou vertellen hoe jouw woning klaar is voor de toekomst.

3. Scherpe persoonlijke offerte

Je ontvangt, na de woning check van de opnamespecialist, binnen 3 werkdagen een op maat gemaakte vrijblijvende offerte. Na de offerte weet je wat de exacte investering zal zijn, hoe je kunt verduurzamen en besparen.

4. Zorgeloze installatie

Veel systemen zijn plug and play, mocht er installatie nodig zijn dan helpen wij je graag met het vinden van een geschikte adviseur bij jou in de buurt.

5. Duurzaam energie besparen

Jij bent begonnen met energie zuinig wonen! Jouw investering bespaart kosten, is beter voor het milieu en zorgt voor een woning met meer woon comfort. Samen naar een duurzame toekomst!

Meer weten of heb je een andere vraag? 

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!