Energiezuinig
in 4 stappen

Naast dat een energiezuinig huis goed is voor het milieu, kun je er ook nog eens veel geld mee besparen.

Onafhankelijk advies

Na aanmelding word er telefonisch een afspraak gemaakt voor een huisbezoek op een moment dat het jou uitkomt. Er komt dan een opnamespecialist langs om jouw woning, situatie en wensen in kaart te brengen. Daarmee kunnen wij aan de slag en checken of je woning klaar is voor een upgrade.

Persoonlijke offerte

Je ontvangt, na de woningcheck van de opnamespecialist, binnen 5 werkdagen een op maat gemaakte vrijblijvende offerte. Na de offerte weet je wat de exacte investering zal zijn, hoe je kunt verduurzamen en besparen. Heb je nog vragen over je persoonlijke offerte kun je ons 6 dagen per week bereiken.

Zorgeloze installatie

Wij zorgen ervoor dat de oplossingen geïnstalleerd worden door erkende en gecertificeerde installateurs. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze installateurs en onze producten Greenhill Solutions combineert een hoge servicegraad met ouderwets vakmanschap en de modernste technieken. Onze monteurs werken zorgvuldig en ruimen alles netjes op.

Energie besparen

Na de installatie horen we graag of alles goed is gegaan en of je tevreden bent met de installatie en het resultaat. Nu is het genieten en energie besparen maar. Jouw investering bespaart kosten, is beter voor milieu en zorgt voor een comfortabelere woning.

Meer weten of heb je een andere vraag?

Je kunt ons bellen, een vraag stellen via social media, een mail sturen of ons contact formulier invullen. We helpen je graag.

Neem contact op!

We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!