Subsidies en Financieringen

Bij Greenhill helpen wij u graag  bij het zoeken naar de diverse mogelijkheden om verduurzaming rendabel en betaalbaar te maken. Subsidies zijn er op gemeentelijk niveau, provinciaal en landelijk. 

Het verduurzamen van uw woning is een belangrijke en grote stap naar onafhankelijkheid. U gaat veel geld besparen, maar helaas is verduurzamen niet goedkoop. Gelukkig zijn er een subsidiemogelijkheden voor particulieren en bedrijven en zijn er vele financieringsmogelijkheden. 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Wilt u voor uw huis een warmtepomp of zonneboiler kopen? Kijk dan of u gebruik kunt maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Daarmee krijgt u een deel van de kosten terug, nadat u het apparaat gekocht heeft. Zo kunt u uw huis duurzaam verwarmen tegen lagere kosten. (ook voor particulieren)

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting

Of u nu uw eerste eigen woning koopt of bezig bent met het isoleren van uw huis. Of u nu een oude fabriek renoveert tot kantoorruimte of uw bedrijfspand energieneutraal maakt. In welke situatie u ook zit, wij helpen u om uw woon- en werkwensen te realiseren.

Regionaal Energieloket​

Er zijn verschillende soorten energiebesparende maatregelen. Het regionaal Energieloket verdeelt deze onder in vier categorieën: isoleren, ventileren, opwekken en verwarmen. Vindt een gemakkelijk overzicht van subsidies voor een van deze energie besparende maatregelen.

Meer weten over subsidie en financieringsmogelijkheden? Neem contact op!