Infrarood verwarming

Duurzaam en energie zuinig verwarmen door middel van Infrarood verwarming. 

Plan een afspraak met een van onze specialisten voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek. 

Meer dan 3500 mensen gingen u voor!

Greenhill Infrarood panelen

Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht  maar alle objecten in de ruimte zoals vloeren, wanden meubels enz. Deze manier van verwarmen is een weldaad en veel gezonder dan conventionele verwarming. Wij werken met leranti omdat dat zij een eerlijk product van hoge kwaliteit leveren tegen een reële prijs. De infrarood panelen van Leranti worden in Nederland geproduceerd en zijn van topkwaliteit, daarom krijgt u via Greenhill 8 jaar garantie op infrarood panelen van Leranti. 

Hoe werkt het?

Infrarood panelen geven een behaaglijke warmte en bieden een hoog comfort. In tegenstelling tot traditionele verwarming zoals een radiator, die de lucht in de hele ruimte verwarmt, is infrarood verwarming  een gezonde stralingswarmte die alle objecten zoals vloeren, muren en meubels verwarmt en hiermee zorgt voor een aangename warmte in de ruimte. Zit je in de stralingswarmte, dan voelt dat comfortabel, ook als de luchttemperatuur om je heen lager is, net zoals het in de lente in de zon behaaglijk kan zijn ondanks een lage temperatuur. 

Voordelen van infrarood verwarming

+ Besparen op energie

Onze panelen hebben een hele snelle opwarmtijd  Ze bereiken hun maximum temperatuur in enkele  minuten. Hierdoor verwarmen ze de kamer sneller dan de meeste andere panelen en kunnen dus ook eerder weer uit. Kortere brandtijd wil zeggen minder branduren en dus minder stroom verbruik.

+ Veilig en betrouwbaar

Onze panelen hebben standaard 8 JAAR GARANTIE. Ze hebben een lange levensduur en zijn robuust. De Leranti panelen zijn de enige panelen met een Aluminium achterzijde, dit zorgt voor hogere efficiëntie en veiligheid.

 

+ Moderne uitstraling 

Onze panelen zijn zeer plat, elegant en strak afgewerkt. Ze zijn slechts 25 mm dik en hebben geen “frame” zodat ze onopvallend in ieder interieur toegepast kunnen worden. Bovendien kunnen ze in diverse kleuren worden geleverd. 

+ Eenvoudige installatie

Onze panelen zijn snel en eenvoudig te installeren. Zo kunnen de panelen aan een gipsplaten plafond worden gemonteerd of zelfs in een plafond worden geplaatst. Het plug and play systeem zorgt voor kosten besparing en tijdswinst. 

 

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!