Zonne energie

Zonne energie 2017-06-27T13:18:35+00:00

Er zijn vele manieren om zonne-energie om te zetten in voor ons bruikbare energie zoals elektrische energie of warm water. Het aantal aanbieders van pv systemen (zonnepanelen) groeit elke dag en de duidelijkheid over wat nu een goed systeem is neemt net zo snel af.

Greenhill-solutions probeert om in dit oerwoud een duidelijke positie in te nemen door met systemen te werken die iets toevoegen en door combinaties te zoeken met andere energie systemen zodat de uiteindelijke oplossing op maat is gesneden.

Wij richten ons op het opwekken van elektriciteit door middel van hybride panelen van 3Fsolar en het verwarmen van water door middel van zonnecollectoren van Gasokol en Tigi. Daarnaast beiden wij een aantal combinatiesystemen aan om de opgewekt energie om te zetten in een voor u bruikbare toepassing.

3F Solar uit Oostenrijk is producent van hybride panelen. De Panelen onderscheiden zich door hun efficiëntie en kwaliteit.
Gasokol is de grootste collectoren bouwer van Oostenrijk en een expert op het gebied van thermische zonne-energie. Tigi is een collectoren bouwer die met de ‘Honeycomb’ collector een collector heeft gebouwd die zelfs in extreme omstandigheden nog een goed rendement geeft.

Meer weten over zonne-energie?

Maak een afspraak
HULP NODIG?
X

Wij staan klaar

Heeft u vragen over een product of vraagt u zich af hoe wij de installatie verzorgen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

0031(0)611033070
info@greenhill-solutions.nl

Of vul het formulier in: