Pellet CV ketels

subsidie tot € 2.500,-

Pellet CV ketels 2017-09-04T15:12:03+00:00

Pelletketels zijn cv ketels die pellets verbranden. Net als de traditionele cv ketel zie je geen vuur bij een pelletketel en worden ze meestal in een kelder of garage geplaatst. De pelletketels van Klover zijn ontwikkeld om lang een hoog rendement te geven ( 90.3%), zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden en bovendien erg zuinig.

De nieuwe lijn pelletketels (Ecompact) voldoen aan de strengste Duitse norm. Ze vragen minder onderhoud door het nieuwe zelfreinigende systeem en hebben een hermetisch afgesloten brandkamer.

Combineer de Ecompact met een zonneboiler of warmtepomp en de gehele warmtevraag kan ecologisch verantwoord en financieel aantrekkelijk worden opgelost. Op de Ecompact kan tot € 2.500,- subsidie worden toegekend.

Bij Pellet CV kachels is een van de beveiligingen het automatisch uitschakelen van de pellet toevoer. Stopt de pomp dan neemt de watertemperatuur toe en zou kunnen gaan koken. De Klover kachel geeft bij 90 ⁰C een alarm en de pellet toevoer stopt. De kachel gaat uit en enig risico wordt voorkomen. Veilig, makkelijk en betrouwbaar.

Waarom overstappen naar Pellets?
Gasprijzen blijven stijgen. De overheid wil van gasaansluitingen af. De pellet prijzen zijn over al lange tijd stabiel en omdat er een overschot op de markt is zullen de prijzen voorlopig ook stabiel blijven. Met een pelletkachel of ketel spaar je veel geld uit en help het klimaat door CO2 neutraal te stoken.

De Ecompact serie voldoet aan de strengste milieu eisen. Heeft een A+ energie label en is leverbaar in 4 varianten. 15 kW, 19 kW, 23.3 kW en26.8 kW.

Alle componenten om de ketel op het bestaande CV systeem aan te sluiten zijn standaard ingebouwd. Pomp, drukventiel, manometer en een expansievat. Als optie kan een drinkwaterverwarming worden ingebouwd.

Vanzelfsprekend is de Ecompact via een thermostaat te bedienen, is er een afstandsbediening en is het systeem volledig programmeerbaar.

Introductieprijs € 4950, — Mogelijke subsidie: € 2500,–

Weten wat voor jouw situatie de ideale oplossing is? Wij denken graag met je mee. Neem contact op en wij zorgen voor een pasklaar alternatief.

Meer weten over het nieuwe stoken?

Laat u informeren
HULP NODIG?
X

Wij staan klaar

Heeft u vragen over een product of vraagt u zich af hoe wij de installatie verzorgen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

0031(0)611033070
info@greenhill-solutions.nl

Of vul het formulier in: