Over ons

Over ons 2017-07-17T12:01:39+00:00

Om in het oerwoud van informatie en aanbiedingen te vinden wat je zoekt valt lang niet altijd mee. Om je energierekening liefst terug te brengen naar nul is ook al niet zo makkelijk.

Wij van Greenhill Solutions bieden daarin een helpende hand.

Zo hebben we pas geleden een klant geholpen met de overstap van een gasketel naar een pellet cv ketel in combinatie met een zonneboiler. Het enige gas dat nu nog wordt gebruikt is om te koken. Samen hebben we een grote besparing op de energie rekening gerealiseerd en de klant is verzekerd van een goede vervanging van zijn oude cv ketel en dus lekker warm water.

En dat is hoe wij werken. In overleg stellen wij systemen samen, installeren ze en zo lossen we de warmtevraag op.

Problemen oplossen doen we niet alleen. In samenwerking met een aantal installatiebedrijven zorgen we voor het juiste advies, een snelle en goede installatie en service. Ook maken wij gebruik van de kennis en ervaring van onze leveranciers. Samen sterk heet dat geloof ik.

Greenhill Solutions is niet groot maar wel zeer flexibel. Wij hebben een aantal producten in ons pakket. Lukt het niet om met deze elementen je probleem op te lossen? Dan gaan we verder zoeken. En juist dat buiten de lijntjes durven te kleuren en verder kijken dan onze neus lang is zorgt ervoor dat we er altijd uitkomen.

Waarom doen wij dit?

Eigenlijk is dat heel simpel. Omdat het heel leuk is! Het energievraagstuk op kleine schaal proberen op te lossen is altijd weer een uitdaging. Door groene energie te gebruiken wordt het toekomstbeeld van onze kinderen en kleinkinderen misschien net iets rooskleuriger. En…. het ziet er natuurlijk geweldig uit wanneer de elektriciteitsmeter zo langzaam loopt.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat u informeren
HULP NODIG?
X

Wij staan klaar

Heeft u vragen over een product of vraagt u zich af hoe wij de installatie verzorgen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

0031(0)611033070
info@greenhill-solutions.nl

Of vul het formulier in: