Infrarood verwarming

Infrarood verwarming 2017-07-17T13:53:51+00:00

Greenhill-solutions heeft gekozen voor de panelen van Leranti vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid. Infrarood verwarming is een zeer efficiënte en aangename manier van verwarmen. Infrarood verwarming bestaat uit panelen die veel kleiner zijn dan de gangbare radiatoren. Ze zijn eenvoudig te monteren en kunnen als bijv. bijzetverwarming, badkamerverwarming of hoofdverwarming worden gebruikt.

Het systeem zendt geheel onschadelijke infraroodstraling uit op een frequentie van zo’n 10.000 nanometer. Zo wordt elke ruimte gelijkmatig verwarmd wat zorgt voor een aangename warmte zonder de nadelen van een traditionele verwarming.

Wat zijn die nadelen?

Convectiewarmte is gebaseerd op circulatie van de lucht. De radiator verwarmt de lucht. De warme lucht stijgt op en er ontstaat een lucht circulatie van warme en koude lucht. Prima toch? Misschien niet want deze circulatie zorgt er ook voor dat stof en huismijt rond dwarrelen Ook kan door de lucht circulatie een gevoel van tocht ontstaan. Ook is de lucht vaak heel droog zodat er irritatie van slijmvliezen kan ontstaan.

Infraroodverwarming werkt niet op het principe van circulatie. Het is een stralingswarmte. Vergelijkbaar met het gevoel van de zonnewarmte. Infraroodverwarming draagt wezenlijk bij aan een gezond binnenklimaat.

De infraroodpanelen van leranti zijn de dunste in hun klasse. Het hart van het paneel bestaat uit een lerinox (RVS) verwarmingselement dat zeer betrouwbaar en duurzaam is. De warmteopwekking en afgifte gebeurt zeer snel. Kortom een hoogwaardig product met lange garantie.

Niet alleen kunnen de Leranti panelen vrijwel iedere ralkleur worden geleverd, ook kunnen de panelen met eigen afbeeldingen worden geleverd!

Naast de standaard serie panelen is er nu ook een infrapure serie beschikbaar. Infrapure heeft een iets andere opbouw maar is minstens net zo betrouwbaar en door de scherpe prijs overal toepasbaar.

  • Een Nederlands product van bijzonder hoge kwaliteit
  • 8 jaar garantie
  • Een hele snelle opwarmingstijd
  • Het hoogste warmtecomfort
  • Betrouwbaar door toepassing van zeer hoogwaardige materialen
  • Geen kwetsbare elektronica ‘on board’
  • Onderhoudsvrij
  • Temperatuur per ruimte regelbaar
  • Energiezuinig

Meer weten over infrarood verwarming?

Maak een afspraak
HULP NODIG?
X

Wij staan klaar

Heeft u vragen over een product of vraagt u zich af hoe wij de installatie verzorgen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

0031(0)611033070
info@greenhill-solutions.nl

Of vul het formulier in: