Stoken op Hout

Hout 2017-07-17T13:39:07+00:00

Klover levert een aantal houtkachels. Het strakke design en hoog rendement maken hout stoken tot een belevenis. De hoge kwaliteit zorgt voor vele jaren van zorgeloos genieten.

Bijna alle houtkachels van Klover zijn Hout CV kachels of hout cv fornuizen. Dat wil zeggen dat ze allemaal aangesloten kunnen worden op het CV systeem.

Hout cv kachels en fornuizen van Klover

Klover heeft een aantal unieke eigenschappen die het comfort en de veiligheid heel erg vergroten. Zo zijn alle hout cv kachels voorzien van een Sicuro top systeem.

Alle hout cv ketels werken met een watertank. Meestal een gesloten druk systeem dat wordt verwarmt door de kachel. Wanneer bijvoorbeeld de pomp uitvalt kan de kachel zijn warmte niet meer kwijt en bouwt er druk op. Daarom moet er een druk en temperatuurbeveiliging op de kachel zijn gebouwd.
Klover heeft een gepatenteerde beveiliging die de hout cv kachel drukloos houdt. Het sicuro top systeem. Hiermee is het risico van schade door druk en hoge temperatuur weggenomen.

Alle hout cv kachels en fornuizen hebben alle aansluitingen en beveiligingen standaard ingebouwd. Dus geen verborgen verrassingen en hoge installatiekosten. Wil je de kachel gebruiken om af en toe te stoken dan kan het systeem zonder buffervat worden gebruikt. Stook je regelmatig met de bedoeling om je gasrekening te verminderen dan adviseren wij altijd een buffervat te gebruiken.(vraag naar de mogelijkheden)

Naast dat de Klover kachels veilig en praktisch zijn, zijn ze mooi, doordacht en een aanwinst in ieder huis. Neem de Smart 120 Legna Een hout cv fornuis, gebouwd naar volgens de strengste norm. Een fornuis waarop u de heerlijkste gerechten kookt, taarten bakt en tegelijker tijd uw hele huis mee verwarmt.

Hout keukenhaarden

Hout kachels

Hout CV ketel

Hulp nodig bij uw keuze?

Maak een afspraak
HULP NODIG?
X

Wij staan klaar

Heeft u vragen over een product of vraagt u zich af hoe wij de installatie verzorgen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

0031(0)611033070
info@greenhill-solutions.nl

Of vul het formulier in: